Hirdetés

17 éves szerelmét szöktette meg Nógrádban, brutálisan összeverték

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A fiatal lány rokonai szörnyen felbőszültek, hogy a szerelme megszöktette őt.

police.hu

Egy 23 éves férfi még vasárnap este taxival jelent meg 17 éves szerelme bátonyterenyei otthonánál, hogy a lányt megszöktesse - kezdi a nógrádi Rómeó és Júlia történetét a police.hu.

Távozásukat a lány édesapja és testvére vette észre, majd autóval a fiatalok után eredtek. Útközben Salgótarján határánál utolérték és megállították őket. A két gyanúsított a gépjárműből kiszállva a taxihoz szaladt és a lányt a párjával együtt erőszakkal a saját gépkocsijukba ültették és visszavitték őket Bátonyterenyére. A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása, ugyanis a 44 éves elkövető a fiatal fiút több alkalommal arcon ütötte, illetve megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni. A bátonyterenyei házhoz érve a bántalmazást és a fenyegetéseket a terheltek tovább folytatták. 

Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette és a rendelkezésre álló adatok szerint az idősebb egy baseballütőt vett magához, amellyel test szerte több alkalommal megütötte lánya párját. A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai  március 13-án a két férfit Bátonyterenye belterületén elfogták. A hatóság tagjai a két elkövetőt előállították, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őket kihallgatták, őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek a 44 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés