Hirdetés

Mi történhetett? Lövöldözés miatt ráhívták a rendőröket a világsztárra

Nap Híre portré Nap Híre

Nicki Minaj swatting áldozata lett. 

Szombat délután szirénázó és villogó rendőrautók lepték el Nicki Minaj los angeles-i házát, miután valaki lövések miatt ráhívta a világsztárra a rendőröket - írja a Blikk

A lap szerint Nicki Minaj a "swatting" népszerű jelenség áldozata lett. A swatting, amikor valaki szándékosan hívja ki a hatóságokat egy emberre, azzal az céllal, hogy ráijesszenek a felfegyverkezett rendőrökkel. Nicki Minaj házánál azért jelentek meg a rendőrök, mert a 911-hez érkezett egy bejelentés, miszerint lövöldözés történt a rapper házában, és egy ember lelőttek.

Állítólag nem ez volt az első alkalom, hogy valaki kitalált indokkal küldött rendőrséget a világsztár házához: egy hónappal ezelőtt gyermekbántalmazás miatt vonultak ki hozzá az egyenruhások. Egyelőre nem tudni, hogy miért került a csalók céltáblájára Nicki Minaj, nyomozást indított a rendőrség az ügyben.

A swatting jelenség nemcsak azért jelentős probléma, mert ez áldozatnak okoz kellemetlen perceket, hanem mert a kamuhívásokkal, és felesleges hatósági kivonulással, az igazi esetek megmentését kockáztatják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés