Hirdetés

Újabb világsztár érkezik hazánkba, a rajongói már alig várják a koncertet

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harmadszor ad koncertet 50 Cent Magyarországon.

Ismét Magyarországon ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere, 50 Cent. A 47 éves Grammy-díjas amerikai előadó október 18-án a Budapest Sportarénában lép fel. 50 Cent eddig kétszer járt Magyarországon. Először 2006-ban koncertezett a Budapest Sportarénában, ahol tavaly októberben, tizenhat év szünet után ismét színpadra lépett. Most újabb európai dátumokkal egészítette ki The Final Lap Tour 2023 című világkörüli koncertsorozatát.

A turné során 50 Cent előadja legismertebb számait, listavezető slágereit, valamint olyan dalokat is, amelyeket évtizedek óta nem játszott élőben. A koncertsorozaton régi barátja, Busta Rhymes melegít be valamennyi amerikai és európai helyszínen.

A rapper sztár mostani turnéjával a minden korábbi rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ című debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját ünnepli. A hamarosan induló koncertsorozatra már csaknem 700 ezer jegyet adtak el, a most bejelentett új európai dátumok között van egy norvég, egy magyar, valamint egy második birminghami est az Egyesült Királyságban - írja az MTI.

A turné július 21-én indul Salt Lake Cityben, az amerikai szakasz szeptemberben Torontóban ér véget, majd néhány nappal később már Európában folytatódik a koncertsorozat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés