Hirdetés

New York legismertebb bűnözője rabolta ki a világhírű színészt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hétfő kora reggel New York egyik leghíresebb betörője hatolt be Robert De Niro otthonába. A hatóságok kiemelték, a nő nem lépett kapcsolatba az Oscar-díjas színésszel, aki egy másik emeleten tartózkodott.

A gyanúsított a New York-i rendőrség szerint egyike a körzet öt legismertebb betörőjének, akit csak ebben a hónapban már kétszer tartóztattak le különböző betöréses ügyek miatt. A 19. körzet rendőrei hétfő kora reggel szúrták ki a betörőt Manhattan Upper East Sied-jának egyik utcáján, ahol különböző épületek ajtaját próbálgatta kinyitni, mielőtt betörte egy lakóépület ajtaját. A hírek szerint a rendőrök követték, és az első emeleten tartóztatták le - írja a HVG.

Robert De Niro
Robert De Niro

Hajnali 2 óra 45 perc körül a rendőrök letartóztattak egy 30 éves nőt egy lakóházban, miközben megpróbálta elvinni a lakók tulajdonát

- mondta a rendőrség közérdekű információkért felelős helyettes szóvivője, aki hozzátette a zsákmány között voltak karácsonyi ajándékok és egy iPad is. Arról is szólt, hogy a lakóház alaksori ajtaján látszódnak az erőszakos behatolás nyomai. 

A nőt őrizetbe vették, a vádemelés folyamatban van. A szóvivő nem erősítette meg, hogy a ház valóban De Niróé lett volna.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés