Hirdetés

A 79 éves Robert De Niro a Netflix Zero Day sorozatában kaphat szerepet

Nap Híre portré Nap Híre

A Netflix streaming szolgáltató Netflix Zero Day című új minisorozatában kaphat főszerepet a 79 éves Robert De Niro Oscar-díjas színész - írta a Variety.

A sztár egyik szóvivője megerősítette az értesülést. Bár a politikai thriller részleteiről egyelőre nem sokat tudni, egyes források szerint De Niro egy volt amerikai elnököt fog játszani. A színészi játék mellett executive produceri munkát is végez a produkcióban.

Ha elkészül a sorozat, akkor ez lehet Robert De Niro karrierjének első hagyományos televíziós szerepe.

De Niro minden idők egyik legismertebb filmsztárja, aki A Keresztapa II. (1974) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek, míg a Martin Scorsese rendezte Dühöngő bika (1980) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat vihette haza. A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia összesen hétszer jelölte díjra, ezek közül egyszer Az ír című filmért, amelynek rendezője és főszereplője volt.

Bekeményítenek

Hivatkozás másolása

Olyan új funkció érkezett a streaming céghez, amelynek sokan nem fognak örülni: létrehozták a "Hozzáférés és eszközök kezelése" nevű opciót, mellyel a felhasználó egy gombnyomással eltávolíthatja a nem kívánt vendégeket a Netflix-fiókjából. 

Ez bizonyára nagy megkönnyebülést jelent azoknak a felhasználóknak, akik fizetnek a szolgáltatásért, ugyanis így már nem kell többé kijelentkezni minden egyes fiókból és jelszót cserélni ahhoz, hogy kizárják azokat a vendégeket, akik csak egy felhasználónévvel és egy jelszóval rendelkeznek, de nem fizetnek a szolgáltatásért. Szigorít tehát a Netflix, olvasson erről részletesen is!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés