Hirdetés

Viccnek szánta, végül magára haragította az egész várost a halloweeni dekorációjával egy férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A utahi férfi sem gondolta volna, hogy ekkora botrány lesz az ünnepi dekorációjából, a népharagra pedig főleg nem számított.

Viccesnek szánt halloweeni dekorációt helyezett ki a háza elé egy férfi a Utah állambeli Grantsville v árosában. Azonban a városlakók közül sokan nem voltak nyerők a humorára, ráadásul még a városvezetésnél is kiverte a biztosítékot.

A férfi egy csontvázat tett ki a háza elé, amely három másik csontváz előtt "rúdtáncol". Bár sokaknak elnyerte a tetszését a humoros dekorációjával, azonban mégis voltak olyanok, akiket a "megrendezett jelenet" mélységesen felháborít. 

Christopher Fujishin először csak azzal szembesült, hogy egyik szomszédja, folyton leszedi az rúdtáncos csontvázat, később a városvezetés egy Facebook-bejegyzésben szólította fel, hogy távolítsa el a dekorációt, mert az helyi jogszabályokat sért - írja a 24.hu.

A közösségi oldalon megosztott bejegyzés alatt aztán elszabadultak az indulatok, mindenki vitatkozni kezdett egymással, így végül a városvezetés inkább eltávolította a posztot. 

Többen gondolják, hogy a rúdtáncos csontváz túl illetlen, mások szerint meg egyszerűen vicces, nem kellene betiltani.

A férfi azonban magánterületre helyezte az installációját, így nem nagyon volt mit tenni ez ügyben. Ráadásul a férfivel egyetértő helyiek azzal fejezik ki a szimpátiájukat, hogy azóta saját eszközeikkel gazdagítják a dekorációt. Már fényeket is szereltek a csontvázak mellé, sőt zenelejátszót is kaptak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés