Hirdetés

Rendkívüli hírt jelentett be a kormány

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Újra akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció - írta a Facebookon Nyitrai Zsolt közöségi a kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos.

Nyitrai Zsolt, aki "BRÉKING" - ez tehát valóban remdkívüli hír a kormánytól - felütéssel tálalta a hírt, azt írta: csaknem 100 ezer vak és gyengén látó és több mint 60 ezer siket és nagyothalló honfitársunk él. Hozzátette: Magyarország kormányának fontos, hogy mindenki elmondhassa véleményét a meghatározó kérdésekben, ezért a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt is akadálymentessé tették.

A fogyatékosságügyi szervezetek és a kormány között folyamatos az együttműködés, ennek köszönhetően megvalósulhatott a közügyek akadálymentes gyakorlása is - mutatott rá.

Orbán Viktor is tett már bejelentést a Nemzeti konzultációról. Kitöltötte ugyanis a miniszterelnök. Ugyanott kéréssel fordult az állampolgárokhoz: töltse ki mindenki - fogalmazott.

A Naphire.hu azzal is foglalkozott, hogy rengeteg Nemzeti konzultációs plakátot ragasztottak át. Az A Hang az akció után bejelentette, hogy folytatni fogja a nemzeti konzultáció plakátjainak átragasztását, mert hisz abban, hogy a manipuláció és a propaganda helyett valódi ügyekkel kell foglalkozni és valódi párbeszédet kell folytatni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés