Nemes célt szolgált Bottas meztelen feneke – 19 milliót gyűjtött össze

  • Sport
 portré

Valtteri Bottas meztelen hátsójáról készített fotó végül 19 millió forintnak megfelelő összeget hozott a finn jótékonysági akciójának.

Bottas sajátos fotóval kezdett jótékonykodásba a Miami Nagydíj után. Az Alfa Romeo versenyzője az amerikai hétvégét követően Aspenbe látogatott, ahol a természet lágy ölén pucéran hasalt bele egy patak friss vizébe, hogy a festői környezetben fotóztassa le a csupasz hátsóját. A fotó egyik változatában Hamilton ül mellette egy sziklán, a másikban csak Bottas feneke virít.

A Forma-1-es pilóta korábbi sajtósának oldalán 24 órás akciót hirdetett: egy napig bárkinek lehetősége volt megvásárolnia a fotó kinyomtatott posztereit. Darabja 10 euróba került, a bevételt pedig jótékonysági célokra gyűjtötték - írja az m4sport.hu

„Ez jó célt szolgált. Huszonnégy órán át árusítottuk a posztereket, és több mint ötezer ember vásárolta meg lényegében a fenekem nyomtatott változatát. Ötvenezer eurót gyűjtöttünk jótékonyságra. Szóval jót tettem a fenekemmel” – mondta Bottas a forintba átszámítva több mint 19 milliós összegről.

Csapattársa, Lewis Hamilton ennyit mondott: „Szerintem nagyszerű fotó lett. Valójában az egyik legjobb fotó, amit valaha láttam” 

(Nyitókép: MTI)

Cimkék:
  • Bottas
  • Forma-1
  • Hamilton
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet