Hirdetés

Búcsú: hatalmas örömhírt közölt az ATV Híradó műsorvezetője

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Véget ért egy 15 éves időszak, elhagyja régi otthonát az ATV Híradó műsorvezetője - értesült a Naphire.hu. Nemes Annát telefonon értük utol, sok érdekes és izgalmas dolgot tudtunk meg.

Mint ahogyan azt a Nap Híre elsőként megírta: az ATV Híradó műsorvezetője, Nemes Anna egy autószalonban esett szerelembe, új autóját attól a férfitól vette meg, aki végül elrabolta a szívét. Miután párja nagy focirajongó, a népszerű tévés is rendszeresen jár vele meccsekre, így most, az Európa-bajnokság alatt is bőven van közös programjuk. És - mint a szerelemben -, a sportban is jóban-rosszban kitartanak egymás és a magyar válogatott mellett. 

“Szerdán este a Híradót vezettem, ez alatt ment a német-magyar meccs. Amikor végeztem, csatlakoztam a kissé csalódott szurkolótáborhoz. Együtt élek az Eb-vel” - mondta lapunknak Anna viccelődve. Sőt, egy sokkal jelentősebb hírről is beszámolt, ami a magánéletét illeti.

Anna és a szerelme ugyanis közösen vett lakást. 

“15 év után elhagyom Újlipótvárost, ami egyelőre hihetetlen, mert nagyon szeretem. Zuglóba tesszük át a székhelyünket” 

- mondta lapunknak büszkén, és az is kiderült, jelenleg leendő otthonuk felújítása folyik. “A párom már a felújítás előtt megvette az új tévét. A család azt gondolja, azért lett előbb meg a TV, mint a konyha felújítása, hogy tudjuk nézni a meccseket. De mindenkit megnyugtatok, a párom azóta sem szerelte össze, így a régin nézzük” - folytatta az ATV Híradó műsorvezetője, aki izgalmas napoknak néz elébe néhány hét múlva. Szerelmét ugyanis nem akármivel lepte meg a 38. születésnapján.

Párja ugyanis az olasz autók szerelmese, és egy olasz autót is adott el anno Annának, amikor egymásba szerettek. A műsorvezető így nem mindennapi meglepetést eszelt ki neki májusban, amikor a születésnapját ünnepelte. “Szerveztem egy utat Milánóba a Ferrari Múzeumba, és megleptem egy élményvezetéssel, egy Ferrari 488 Spider boldog tulajdonosa lesz, de csak negyed órára. Július közepén utazunk” - tette hozzá a Nap Hírének lelkesen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés