Hirdetés

Abba a férfiba szeretett bele az ATV Híradó műsorvezetője, akitől megvette a kocsiját - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Három éve ismeri a szerelmét, de csak kilenc hónapja vannak együtt. A kötelező szervizek hozták őket egyre közelebb egymáshoz, Nemes Annáék pedig már az összeköltözést tervezik.

Nemes Anna hosszú évek óta az ATV Híradó népszerű műsorvezetője, magánéletét féltve őrzi, most azonban egy érzelmes képet posztolt közösségi oldalán. A figyelmes követőknek feltűnhetett, hogy egy ideje egy sármos férfi tűnt fel Anna mellett, sugárzik róluk a boldogság. A Naphire.hu-nak a műsorvezető most azt is elárulta, nem akárhol találta el Ámor nyila.

A boldog pár
A boldog pár

“Három éve ismerjük egymást, nem szakmabeli és ez nekem nagyon-nagyon fontos volt, hogy ne a munkáról beszélgessünk otthon” 

- kezdte a vallomását Anna, majd lerántotta a leplet a nem mindennapi titokról: “Három éve tőle vettem meg az autómat.” A kereskedőként dolgozó fiatalember már az első pillanatban megmutatta határozott és céltudatos oldalát. “Én az a típusú nő vagyok, aki azt mondja: azt a fehér autót szeretném. Ő bepróbálkozott: esetleg a kék? Mondtam: nem, a fehér” - emlékezett a kezdetekre mosolyogva Nemes Anna. Aztán szinte észre sem vette, hogy már alig várja, hogy eljöjjön a kötelező szerviz ideje.

“Rendszeresen jártam az autóval a kötelező szervizekre és mindig egyre többet és többet beszélgettünk, és ez szép lassan elmélyült” - így Anna, aki kilenc hónapja van együtt a párjával, de máris elszenvedett egy kisebb veszteséget. 

Anna kutyusa, Zselyke is megkedvelte a férfit
Anna kutyusa, Zselyke is megkedvelte a férfit

“Egy kétfős háztartás voltunk a kutyámmal, a Zselykével és attól nagyon féltem, hogy hogyan viseli majd, hogy osztozni kell rajtam. De az a helyzet, hogy most már én próbálok az ő kapcsolatukba beférkőzni, de leginkább unterman-szerepet játszom a két szerelmes mellett”

- nevetett az ATV műsorvezetője, aki ma már csak etetheti és orvoshoz viheti a kutyusát, “de a szerelem, a játszópartner, akire ráugrik”, az most már a párja.

S hogy mi a következő nagy lépés a kötelező szervizeken túl? Anna ezt sem hallgatta el. “Nagyon sok időt töltünk együtt, a következő lépés az majd az összeköltözés lesz, de semmit nem sietünk el” - mondta mosolyogva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés