Hirdetés

Súlyos csapás érte Magyarországot: szakított Nemazalány és a vőlegénye

Nap Híre portré Nap Híre

Még fél éve sem voltak együtt, amikor VV Barna megkérte Halastyák Fanni, azaz Nemazalány kezét. Azonban valami félresiklott, mivel nemrég hivatalosan is szakítottak.

Az utóbbi időben sokaknak feltűnt, hogy elcsendesedett a pár, sőt a közösségi oldalaikról a közös képeik is eltűntek. Ezek után természetesen a rajongók találgatni kezdtek, hogy vajon mi történhetett. A hírt, miszerint szakítottak és a jegyességüket is felbontották, Barna erősítette meg, méghozzá az Instagram-oldalán - szúrta ki a Blikk.

"Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felül, ezért szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik"

- közölte VV Barna és hozzátette, nem állnak könnyű hetek mögötte. "Kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben a helyzetet és ne tegyétek fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra. Ha egyszer ki kell derülnie, úgyis kiderül, mi történt. Köszönöm a megértéseteket és a gratulációt a világ legrövidebb eljegyzéséhez!" - zárta a bejegyzését.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés