Hirdetés

Nem volt WC, egymás ürülékét vittük ki - Nyári Dia mindenkit sokkolt Bochkor Gábor műsorában

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Először volt vendége az ATV #Bochkor című műsornak a népszerű színésznő, emlékezetes lett a belépője. Nem csak az derült ki, kivel keverik máig össze, az is, mi volt élete legkínosabb élménye, ami a tévéműsorokat illeti.

Új vendéget nem kímélünk - tartja a mondás, de ezúttal épp az ATV #Bochkor-ban debütáló Nyári Dia volt az, aki nem kímélte a vendéglátóit. A Barátok közt egykori színésznője megcsillogtatta páratlan humorérzékét, és azt is elárulta, az első jeleneteinek egyike az volt, hogy meztelenül mászott be Kertész Géza, azaz Németh Kristóf ágyába. A sorsnak köszönhetően utóbbi is elfogadta Bochkor Gábor meghívását, így számos pikáns titokra fény derült a Mátyás király térről. De nem csak ezek. Amikor a műsorvezető a vendégeit a legkínosabb tévés élményeiről kérdezte meg, Dia kendőzetlen őszinteséggel emlékezett a Celeb vagyok, ments ki innen szereplőjeként a dzsungelben töltött időkre, ami végül nem a bogarak, a magasságok és kihívások miatt marad örökre emlékezetes a számára.

A színésznő elmondta, tudták, hogy nem lesz WC. De más volt ezzel szembesülni. “Úgy nem volt WC, hogy egy vödörbe kellett végeznie mindenkinek a dolgát, és mi egymásét vittük ki” - mondta a Naphire.hu információi szerint Dia, amire még Bochkor Gábor szeme is kikerekedett. “Tehát te a Curtisét, Curtis a tiédet?” - kérdezett vissza. “Pontosan. Erre már nekünk kellett kialakítanunk egy beosztást” - reagált a színésznő, aki máig emlékszik a szürke, büdös vödörre. Ráadásul az is kiderült, hogy minden nap ki volt jelölve valaki, aki a vödör ürítéséért felelt, ráadásul csak akkor kellett ezt elvégeznie, amikor már majdnem tele volt. “Volt, aki a másikéra rá…?” - képedt el a műsorvezető, Dia pedig igennel felelt.

“Nekem azért van kutyám, sok undorító sztorin túl vagyok vele, de a kutyám után akárhányszor és bármikor…, csak a barátaim és ismerőseim után ne kelljen…” - zárta le a sztorit a színésznő, aki a Naphire.hu-nak azt is megerősítette a felvétel után, máig összekeverik valakivel. “Sokszor inkább Zsófiként és Ramónaként ismernek meg, mint Hannaként és Diaként” - mondta lapunknak mosolyogva, az azonban csak vicc, hogy azért lett göndör a haja, hogy ez ne így legyen. “Ez az igazi, a természetes hajam” - tette hozzá határozottan. S hogy miért nem láthatjuk Risztov Évit ilyen műsorokban? Vagy miért szerepelt Szécsi Zoltán nemrég csirkejelmezben a képernyőn? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés