Hirdetés

Nagyon csúnya, nyilvános üzengetés kezdődött Magyar Péter és Varga Judit között

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter szerint a "suttogó propaganda" azt terjeszti, hogy többször megverte volt feleségét, de ez szerinte hazugság. Varga Judit nem sokkal később egy párkapcsolati erőszakról szóló videót posztolt. Magyar Péter erre úgy reagált: nem tudja, volt feleségét mivel zsarolják és miért teszi ezt a gyerekeikkel. 

Sűrű időszakot él Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. Március 15-ére tüntetést szervez, pártalapítással is kacérkodik, miközben az ügyészséggel üzengetnek egymásnak. Közben viszont azzal kell szembesülnie, hogy volt felesége már mást szeret, nem is kicsit.

Most először nyilvánosan kezdődött üzengetés Magyar Péter és Varga Judit között a Facebookon.

Magyar Péter vasárnap délután tüzet nyitott a Facebookon: szerinte a „suttogó propaganda” azt terjeszti, hogy ő „többször megverte” gyermekei anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzájuk.

A volt feleségem mindig a három gyerekem anyja lesz és ezért a családom része marad. Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én őt valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák. Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni. Az olyan, módszeresen, titkosszolgálati eszközökkel a suttogó propaganda révén terjesztett rágalmat, mint a családon belüli erőszak, nem lehet félvállról venni. És ebben a saját jó hírem védelme az utolsó a szempontjaim közül” – írta Magyar Péter.

Varga Judit, aki lemondása óta nem posztolt a közösségi médiában, este váratlanul egy, a párkapcsolaton belüli erőszakról szóló videót osztott meg Facebook-oldalán, amelyet az Ökumenikus Szeretetszolgálat adott ki.

Magyar Péter azonnal reagált. Posztját szó szerint idézzük: „Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked. Péter”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés