Hirdetés

Szívmelengető történet: két súlyos beteg gyermeknek gyűjtenek a nagykanizsaiak

Nap Híre portré Nap Híre

A négygyermekes Reichert család két gyermeke is súlyos betegségekkel küzd. A helyiek most adománygyűjtést szerveztek a megsegítésükre. 

A Bors korábban beszámolt a nagykanizsai Reichert család két tagjáról, Lacusról és testvéréről, Bogiról, akik több betegséggel is küzdenek. Lacus 15 hónapos volt, amikor az édesanyja, Reichert Nóra észrevette, hogy valami nem stimmel vele, sem a beszéde sem a mozgása nem úgy fejlődött, ahogyan kellett volna.  

Néhány évvel később kiderült, mi ennek az oka: autizmust és epliepsziát állapítottak meg nála, a mai napig csak pár szót beszél, holott már 6 éves. Lacus testvére, Bogi is beteg: ő koraszülött volt, a tünetei hasonlóak, ő is lassabban fejlődik, de őt nem diagnosztizálták autizmussal és epliepsziával – írja a lap. 

"Közel 4 hét múlva, július 7-én vasárnap délután Nagykanizsán egy különleges eseménnyel szeretnénk pénzt gyűjteni Lacusak és Boginak" – árulta el Nóra a Borsnak, aki azt is elmondta: a kisfiúnak egy speciális babakocsira van szüksége. Ha minden jól alakul, hamarosan megkaphatják a babakocsit. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés