Hirdetés

Katalin hercegné szívszorító sorokkal kért bocsánatot

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegné levélben kért bocsánatot, amiért kihagyja az idei zászlós díszszemle próbáját az Egyesült Királyságban.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy Wales hercegnéje ott lesz-e III. Károly király születésnapi parádéjának próbáján június 8-án. Katalin hercegné utoljára tavaly decemberben mutatkozott a nyilvánosság előtt, majd januárban hasi műtéten esett át. Két hónappal később, márciusban a háromgyermekes édesanya egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és megelőző kemoterápiás kezelésre van szüksége – írja a Blikk

A walesi hercegnő az ír gárda tiszteletbeli ezredese, akik idén Károly király születésnapi parádéját vezetik, de a próbán nem volt ott, hogy tisztelegjen előttük, és ezért bocsánatot kért.

"Továbbra is nagy megtiszteltetés az Önök ezredesének lenni, és nagyon sajnálom, hogy nem tudok tisztelegni az idei ezredesi szemlén. Kérem, adják át bocsánatkérésemet az egész ezrednek, azonban remélem, hogy hamarosan ismét képviselhetem önöket. Kérem, küldjék legjobb kívánságaimat és sok szerencsét minden érintettnek" – írta Katalin hercegné a levelében, amit az X-en osztott meg az ír gárda.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés