Hirdetés

Nagy Feró elárulta, mi volt az ország nagy tévedése

Nap Híre portré Nap Híre

A Beatrice énekese Orbán Viktorról és a Fideszről is elmondta a véleményét, valamint azt is elárulta, hogy szerinte mi volt az ország nagy tévedése.

Nagy Feró a Magyar Jelennek adott interjújában elmondta, egész életében liberális volt, a rendszerváltáskor az SZDSZ, majd az MDF tetszett neki. Mikor pedig Csurka István megalapította a MIÉP-et, akkor ment vele és be is lépett a pártba  - szemlézte a szeretlekmagyarorszag.hu. Feró bevallotta azt is, az élete legfontosabb pártja a Fidesz. Mint mondta, a párt négyszer nyerte meg a választásokat, ezért szerinte kicsit csendesebben kellene kritizálni azt, amit képviselnek.

Ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék, hiszen a miniszterelnöknek szüksége is van rá, hogy kiálljunk mellette.

- fogalmazott a Beatrice frontembere, aki arról is beszélt, hogy neki nem probléma, ha valaki másképp gondolkodik, hiszen "egy országot építünk, és ebben a projektben a legfontosabb szó a magyarság érdeke."

Visszatérve Orbán Viktorra, én azt gondolom, ő zseniálisan vezeti az országot, annak ellenére, hogy ez az Európai Unió egy nagy tévedés volt a részünkről

– tette hozzá.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy kitört a háború Nagy Feró és Magyar Péter között, ugyanis Ferónak egyáltalán nem tetszik, ha valaki kiszáll valahonnan, majd ahogy ő fogalmazott, visszasz*rik a fészekbe. "Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból" - mondta Feró. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés