Hirdetés

Hangos társaság miatt állíttatta le a mozifilmet Kovács András Péter

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Vannak-e olyan esetek, amikor a Nagy Dilemma vendégei elhagynak-e egy mozitermet, vagy kivezettetnének mást a nézőtérről? - hangzik el a kérdés szerda este az ATV műsorában, a Naphire.hu információi szerint a műsor vendégei, Kovács Patrícia és Kovács András Péter is határozott álláspontot képviseltek az ügyben.

“Az egyik gyerekemnek nagyon-nagyon érzékeny lelke van. És egy ilyen megijesztés, azt jelenti, hogy 3 éjszakán keresztül nem tud elaludni. És abban a pillanatban azt érzem, hogy ez a gyerek diszkomfortosan érzi magát, mert a filmben van egy olyan jelenet, akkor tudom, hogy az neki három éjszaka. És nekünk is. Ez lenne az, amiért elhagynánk a mozitermet. És utána megbeszélnénk a gyerekkel” - reagált a stand upos Kadarkai Endre felvetésére.

A műsorvezető kérdésére azt is hozzátette: előfordulhat, hogy kimennek a moziból, ha egy részeg ember hangoskodik. “Akkor jön a kivezettetés! Persze, odamegyek, “ne haragudj, szeretnénk élvezni a filmet”, már előre tudom, hogy valószínűleg semmit nem fog hatni, hiszen részeg. Akkor jön a kivezettetés. Ők se fognak tudni csinálni semmit, akkor tényleg elhagyom a mozitermet és visszakérem a jegy árát a pénztárnál.” - mondta a Naphire.hu információi szerint Kovács András Péter, aki azt is elmondta, hogy vannak olyan esetek, amikor ennél sokkal megengedőbb lenne. Azt sem hallgatta el, egy alkalommal már újraindíttatott egy mozifilmet. “Úgy indult, hogy egy percig nem volt hang, aztán egy brigád elkezdett hangoskodni, fogtam magam, felálltam, kimentem és szóltam, hogy “Ne haragudjatok, van egy brigád, le tudnátok állítani és el tudnátok kezdeni elölről? Fontos lenne!” - emlékezett a humorista, a kérését pedig teljesítették.

Hogy Kovács Patrícia miként reagált erre a dilemmára, s mit tenne a két híresség, ha egy barátjuk szélsőséges és szigorú vallási dogma szerint nevelné a gyermekét, aki látszólag szenved ettől, az ma este 21:30-tól kiderül az ATV a Nagy Dilemma című műsorból.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés