Hirdetés

Kínzó dilemmáról kérdezte Kadarkai Endre Puzsér Róbertet: kitárulkozó volt a válasza

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Zacher Gábor és Puzsér Róbert lesz szerdán este a Nagy dilemma két vendége az ATV képernyőjén. A Nap Híre megtudta, a kritikus meglepő őszinteséggel mesélte el édesapjával való kapcsolatát.

“Véletlenül megtalálod nemrég elhunyt apukád végrendeletét, amelyből kiderül, hogy semmit nem hagy rád. Csak ez az egyetlen példány létezik, egyébként mindent te örökölnél” – hangzott el szerdán este az ATV műsorának egyik dilemmája. Puzsér Róbertnek és Zacher Gábornak pedig azt kell eldöntenie, mit tennének ebben a helyzetben.Az őszinte válaszok ma este kiderülnek a Nagy Dilemma című műsorból, ami azonban legalább ennyire érdekes, hogy a kérdés kapcsán a kritikus felidézte az apjával való kapcsolatát, aki korán elvált az édesanyjától. “Az apám a túláradóan szeretett engem mindig” - kezdte Puzsér, majd Kadarkai Endre kérdésére azt is elárulta, hogyan fogadta a hírt: az apja és az anyja elválnak.

“Nem nehezteltem rá. És a mai eszemmel meg már pontosan értem a körülményeit a dolognak, de hát akkor is azt éreztem, hogy én az apámat vesztem el mert hetente egyszer jött engem látni, mert ez volt a megállapodás a szüleim között. Minden szombat reggel 9-kor ott volt a ház előtt és akkor láthattam őt. És nekem az hiányzott és kevés volt, én jobban szerettem volna, ha többször jön” - kezdte Puzsér, mire a műsorvezető megkérdezte: szorgalmazta-e, hogy többet találkozzanak. “Nem, mert nem tudtam, hogy jogom van hozzá. Egy gyerek nem tudja azt, hogy neki joga van azt mondani, hogy én szeretném, ha kétszer jönne az apám. Ha ezt mondtam volna, az anyám is, meg az apám is azt mondta volna, hogy persze, Persze, kétszer egy héten”.

Hogy miért érzi úgy Puzsér, hogy az édesapjától a feltétel nélküli, édesanyjától a feltételekhez kötött szeretetet kapta, természetesen szerda este 21.30-kor  az ATV a Nagy Dilemma című műsorból ez is kiderül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés