Hirdetés

Dobjon el mindent, kiderült Alekosz legmagasabb iskolai végzettsége

Nap Híre portré Nap Híre

A botrányhősnek még érettségije sincsen, a legmagasabb iskola végzettsége a nyolc általános, és azt mondja, ennél nem is akart többet.

A Valóvilág egykori győztese, Nagy Alekosz Ágai Kis András Mutasd magad! című podcastjében árulta el az igazat az iskolai végzettségéről. A showman nemhogy egyetemi végzettséggel, még érettségivel sem rendelkezik, elmondása szerint 14 éves kora óta csak a zenével foglalkozott és már tinédzser korában is inkább a színpadon képzelte el magát - írja a Blikk. 

A prioritás 14 éves koromtól kezdve csak a zene volt, semmi mással nem foglalkoztam, abból is éltem, elég magas szintre jutottam. Jól működött, nagyon jól is éltem belőle, aztán jött a ValóVilág, ezért félbe kellett szakítani 

- mesélte Alekosz, aki a zene miatt hagyta félbe a középiskolát. Azt is elmondta, autószerelő akart lenni, járt is tanműhelyekbe, szerszámkészítőnek is tanult, de aztán 16-17-18 éves korára annyira beindult a zene, hogy kiszállt. 

Ezért nekem nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettségem és nem is akartam ennél többet.

- jelentette ki. 

A naphire.hu a napokban azt is megírta, hogy Alekoszra újra rátalált a szerelem Varsányi Réka után, azonban a realitycelebnek sikerült tahó módon bemutatnia a barátnőjét a közösségi médiában. Alekosz egy közös fotót osztott meg a lánnyal, ami mellé azt írta: "Tulajdonos: Nagy Alekosz."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés