Hirdetés

Mucsi Zoltán Lévai Balázsról: le kellett volna fejelni, amikor megkeresett

Nap Híre portré Nap Híre

December óta fut Mucsi Zoltán standup estje a Momkultban, ami egészen új kihívások elé állította a népszerű színészt. Mucsi Zoltán most arról mesélt, milyen őszintén kitárulkozni a színpadon a saját életével kapcsolatban. 

Lévai Balázs rendező-producer a megálmodója az Egy életem című standup sorozatnak, amelyben Kapa az életéről vall a tőle megszokott humorral és nyers őszinteséggel – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. Mucsi Zoltán azt mondta, Lévaival mr nagyon régóta ismerik egymást és időnként összeülnek beszélgetni, így történt ez legutóbb is. ,,Egyszer felhívott, hogy üljünk le egy kávéra. Fogalmam nem volt, miről akar beszélgetni, de gyanútlanul elmentem, és akkor állt elő ezzel az ötlettel. Hogy hozzunk össze egy standup estet az életemről" – mesélte. 

Mint mondta, decemberre állt össze a teljes előadás, ami elmesélhető az életéből, de mégiscsak vicces és szórakoztató. Azóta pedig folyamatosan teltházzal játszák. A színész szerint nagy kihívás elé állította a feladat, a civil életben ugyanis nem ő a leghangosabb egy társaságban. 

,,Az első előadáson, közvetlenül azelőtt, hogy bementem a színpadra, arra gondoltam, hogy amikor a Balázs megkeresett, akkor le kellett volna fejelni, és megszakítani vele minden kapcsolatot."

,,Borzasztó nehéz egyszerre őszintének és érdekesnek lenni, és lehetőleg minél több humort is beleszőni, mert a nézők elsősorban ezt várják egy ilyen esttől. Ráadásul ezt a másfél órát egyedül kell kitöltenem" – tette hozzá a színész. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés