Hirdetés

Most jött a szörnyű hír: megtalálták a verőcei hajótragédia utolsó fiatal áldozatának holttestét

Nap Híre portré Nap Híre

Daniella holttestét hétfő délelőtt találták meg a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő este a Facebook-oldalán jelentette be, hogy lezárult a 18 éves Balogh Daniella keresése, ugyanis megtalálták a hajótragédia utolsó áldozatának a holttestét.

"Megtaláltuk Daniellát…A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét. Hazavittük… Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!"

- írták a posztban.

Az Index kiemelte, hogy a hajón utazó 8 fiatal közül 7-en életüket vesztették. A tragédiát egyedül egy olasz férfi élte túl, akit a baleset után a 12-es főútnál találtak meg, és súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. A baleset többi áldozatának holttestét az utóbbi napokban egyenként találták meg a rendőrök.

Mi is beszámoltunk a tragikus dunai hajókatasztrófáról, amely után egy holttestet Budapestig vitt a víz. A fiatalok motoros kishajója az MS Heidelberg nevű szállodahajóval ütközött, a nyolc utas közül heten eltűntek. Kettejüket néhány órán belül megtalálták. Múlt szerdán egy 19 éves férfi holttestét Vác és Sződliget között találták meg, egy 28 éves nőét pedig Sződligetnél.

Azt is megírtuk: elrobogott a helyszínről a dunai hajókatasztrófában érintett szállodahajó, rendőrök állították meg. A hajó cseh kapitányát bűnügyi felügyelet alá helyezték, nem hagyhatja el Budapestet, de a városon belül szbaadon mozoghat. Ha bűnösnek találják nyolcrendbeli segítségnyújtás elmulasztásában, akár három év börtönt is kaphat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés