Hirdetés

Megdöbbentő vallomást tett Molnár Gusztáv

Nap Híre portré Nap Híre

Molnár Gusztáv színész elárulta: szerelmes valakibe.

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv

Az alkoholproblémái miatt hosszabb időt elvonón töltő Molnár Gusztáv újra a színpadon áll, ráadásul a boldogsága is teljes, hiszen kiderült: ismét szerelmes.

“Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet” - vallott érzéseiről Molnár Gusztáv a Borsnak. A lap azt is írja, hogy a színész szeretné megóvni a magánéletét, ezért egyelőre nem árulja el, ki tette olyan boldoggá. Azt viszont elmondta, hogy az illető hölggyel először barátok lettek, ez fordult át szerelembe.

Egy közös munkával indult a kapcsolatuk, és azt is tudni, hogy Molnár Gusztáv szerelme intenzíven foglalkozik az önismerettel. “Barátként fordultunk egymás felé és közben szépen lassan egyre mélyebbek lettek az érzéseink. Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös” - mondta el a színész.

“Ki lehet mondani, hogy amikor kijöttem a rehabról, hatalmas bajban voltam. Nehezen indult el újra az életem, de mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni” - nyilatkozta Molnár Gusztáv.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés