Hirdetés

Válaszoltak: ezért nincs már elfogatóparancs Molnár Gusztáv ellen

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Megszűnt az elfogatóparancs Molnár Gusztáv ellen. Erről számoltunk be nem sokkal korábban a Bors szemfülességére hivatkozva.

A rendőrség oldaláról ugyanis eltűnt a színész elfogatóparancsa. A Naphire.hu megkérdezte előbb a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot az esetről. Ott azt a választ kaptuk, hogy ők nem állították elő a férfit és kérdéseinkkel forduljunk a Gödöllői Járásbírósághoz.

Így is tettünk. A Budapest Környéki Törvényszék Sajtó- és Kommunikációs Osztályától az a válasz érkezett Gyimesi Kingán keresztül, hogy 

"Az Ön által érdeklődött ügyben 2022. november 21-én a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, melyet 2022. november 23-án visszavont, mivel a vádlott a bíróság számára már ismert helyen tartózkodik, így az elfogatóparancs kiadásának feltételei tovább nem álltak fenn."

A rendőrség honlapján korábban az volt olvasható, hogy rágalmazás miatt keresik Molnár Gusztáv színészt, aki az elmúlt időszakban alkoholproblémái és házassága felbomlása miatt került a lapokba - írja a 24.hu. A Naphíre többször is hírt adott az állapotáról, nemrég leesett egy vonatról, ami után azt nyilatkozta, hogy hamarosan újabb rehabilitációs központba vonul be.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés