Hirdetés

Kitálalt egy fiatal modell, ezt gondolja a nőfaló Leonardo DiCaprióról

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal modell elképesztő állításokat mondott a színésszel kapcsolatban.

"Túl furcsa és túl öreg"

- mondta a mindössze 22 éves Hieke Konings Playboy-modell a 49 éves hollywoodi sztárról, akivel egy zártkorú éjszakai klubban csókolózott állítása szerint. A holland modell hozzátette, a csókra egy titkos Los Angeles-i szórakozóhelyen került sor, ahova a vendégek csak meghívás alapján léphetnek be.

"Láttam, hogy ott ül a fekete kapucnis pulóverében és fekete sapkájában, és felvettük a szemkontaktust" - mondta a fiatal lány, hozzátéve, hogy Leonardo DiCaprio menedzsere odavezette őt a sztár asztalához és Hieke meg is ragadta az alkalmat. 

A modlel megjegyezte a beszélgetésük alatt, hogy a sztár csak 25 év alatti modellekkel randizik, amirea a Titanic sztárja elismerte, hogy ebben valóban "bűnös" - írja a Sassy.

A páros ezután csókolózott, de Hieke átlagosnak nevezte a csókot. Ezután meghívták, hogy menjen haza az Oscar-díjas színésszel, de elutasította az ajánlatot.

"Nagyon megdöbbent. Természetesen nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem eléggé, kedvesen reagált. Erre ő egy másik lányhoz fordult, és hazavitte".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés