Hirdetés

„Kapj el, ha tudsz”, ezért szökik el DiCaprio a barátnői mellől

Morvay Péter portré Morvay Péter

Leonardo DiCaprio mellett megállt az idő: aktuális barátnői soha nem lesznek idősebbek 25 évesnél. Legfeljebb cserélődnek.

A most 47 éves sztár mellett 1999 óta nem volt 25 évesnél idősebb barátnő. Ezt a szokását most sem adta fel: a héten bejelentette, hogy szakítottak Camila Morrone-val, aki júniusban törtötte be az ominózus korhatárt.

A hosszú sort a 18 éves Gisele Bündchen model nyitotta meg, akivel a Titanic romantikus főhőse 1999-ben kezdett randizni, majd öt évvel később szakítottak (a modell 23 éves volt akkor).

A New York Postnak nyilatkozott a színész egyik ismerőse, aki szerint DiCaprio nem akarja magát lekötni. „Mire a lányok elérik a 25-öt, már többre vágynak - meg akarnak házasodni és megállapodni. Leo nem ezt akarja. Nem akar családot, és nem akar olyan nőkkel lenni, akik esetleg nyomást gyakorolnának rá, hogy ezt tegye”

„Abban a pillanatban, hogy egy lány találkozik vele, elkezd ketyegni az óra.”

A legújabb szakítás kapcsán sokan megszólaltak a Twittren. Volt, aki Matthew McConaughey karakterét idézzem a Dazed and Confused (Tökéletlen idők) című filmből:

„Én öregszem, ők ugyanannyi idősek maradnak”.

Egy másik komment a színész 1997-es ikonikus szerepéről tűnődött: „A Titanic idén lesz 25 éves, és feltételezem, hogy Leonardo Dicaprio már nem akar majd benne szerepelni”.

„A lány, akit Leonardo DiCaprio dobni fog, amikor 72 éves lesz, ma született” - viccelődött az egyik hozzászóló.

Az amerikai lap nem kevesebb mint kilenc olyan őt számolt össze, akivel a hollywoodi sztár az elmúlt két évtizedben nyilvánosan randevúzott. Egyikük sem volt idősebb 25 évesnél, miközben Leonardo egyre idősödött.

Mindez azonban úgy tűnik, nem zavarja az aktuális jelölteket, akik életkoruk alapján ma már inkább a lányai lehetnének.

„Ő még mindig Jack a Titanicból. Nem számít, hogy manapság már inkább Jack apjára hasonlít”.

Nem mintha a fiatalság vonzereje csak DiCapriót motiválná. Egy másik színészlegenda, a 81 éves Al Pacino aktuális társa a 28 éves kuvaiti-amerikai Noor Alfallah, aki korábban Mick Jagger kedvese volt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés