Hirdetés

Milák Kristóf elfelejtheti a párizsi olimpiát? Megszólalt a szövetségi kapitány

Nap Híre portré Nap Híre

Hosszú Katinkával kapcsolatban is elmondta a véleményét Sós Csaba.

Sós Csaba már korábban is aggodalmát fejezte ki Milák Kristóffal kapcsolatban, akivel semmilyen szinten nem tud kapcsolatba lépni, ugyanis még a telefont sem veszi fel neki. Képtelenség vele továbbra is a kommunikáció. 

Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm

- nyilatkozta az úszóválogatott szövetségi kapitánya, aki hozzátette, a szövetségnek egyetlen célja van, mégpedig az, hogy Kristóf visszatérjen a medencébe, ugyanis nagyon tehetséges srácnak tartják. Mint mondta, nem fenyegetik, nem korlátozzák semmiben, még a nyakára sem járnak, csak próbálják a visszatérésre ösztönözni - írja az Index.

Sós Csaba véleménye szerint a 23 éves úszózseni bármikor képes arra, hogy visszatérjen a legmagasabb szintre, de szerinte a párizsi olimpiát mindenki felejtse el vele kapcsolatban. 

A szövetségi kapitány végül Hosszú Katinkáról is beszélt, akivel kapcsolatban kiemelte, ha januárban elkezdi az edzéseit, akkor számára reális cél lehet Párizs. "Mindenki, aki háromszoros olimpiai bajnok, majd elmegy szülni, és folytatni akarja, és egy hatodik olimpiájára ki akar jutni, attól függetlenül is megkapja a lehetőséget, ha egy és negyed éve nem volt rajtkövön, és nem válogatott" - jelentette ki a szakember.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Sós Csaba néhány hete arról beszélt a sajtónak, hogy Milák "rettenetes" állapotban lehet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés