Hirdetés

Nagyon szomorú hír érkezett Michael Schumacher állapotáról

Nap Híre portré Nap Híre

A hétszeres világbajnok még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, azóta csak keveset lehet tudni az állapotáról, azonban most friss hírek láttak napvilágot.

Mint ismert, a Formula-1-es pilóta életveszélyes sérüléseket szenvedett 2013-ban, miután síelés közben elesett és beverte a fejét egy sziklába. Hetekig mesterséges kómában feküdt és hónapokat töltött a kórházban. Azóta pedig teljesen elzárták a nyilvánosság elől, állapotát szigorú titoktartás övezi, olyannyira, hogy még a barátai és egyes családtagjai sem tudnak mindenről. Felesége, Corinna korábban a férjéről készült Netflix-dokumentumfilmben csak annyit mondott, hogy balesete óta más, de itt van Schumacher. 

Az Index azt írja, Schumacher egyik barátja, Roger Benoit újságíró most újabb szomorú híreket közölt Schumacher állapotáról.  Az újságírótól a német Blick azt kérdezte, tud-e valamit mondani az autóversenyző állapotáról.

Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz van, és ez az, amit a fia, Mick adott 2022-ben az egyik interjújában: "Bármit megadnék, hogy beszélhessek apával". Ez a mondat mindent elmond arról, hogy több mint 3500 nap után milyen állapotban van az apja. Egy reménytelen eset

- mondta Benoit. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés