Hirdetés

Friss hírek érkeztek Michael Schumacherről, megszólalt a család barátja

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogyan tud a Forma-1-es legenda kommunikálni.

Mint ismert, Michael Schumacher 11 évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet az Alpokban, ami során úgy beverte a fejét, hogy hónapokig mesterséges kómában feküdt. A legenda azóta is a feleségétől és az orvosaitól kap segítséget. A pontos állapota nem ismert, a család ezt titokban tartja és az is ritka, amikor Schumacherről beszélnek.

Most azonban megszólalt a család egyik közeli barátja, aki a korábbi F1-főnök, Flavio Briatore volt felesége. Elisabetta Gragoraci azt mondta, hogy a legenda csak a szemével képes kommunikálni.

"Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Csak három ember látogathatja őt, és én tudom, hogy kik azok. Spanyolországba költöztek, és a felesége egy kórházat rendezett be abban a házban"

- nyilatkozta Elisabetta. Bár Schumachert a felesége még a széltől is óvja, ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, ha minden igaz, akkor a legenda nemrég először jelent meg a nyilvánosság előtt, méghozzá a lánya esküvőjén vett részt.

A hírek szerint az esküvőn részt vevő tagoknak az ajtóban kellett hagyniuk a mobiltelefonjaikat, hogy Schumacher magánéletét tiszteletben tartsák a szertartás alatt - írja a Bors.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés