Hirdetés

Rendkívüli hír: L. L. Junior exe már csak L. L. Junior ex-exe, ugyanis megint együtt vannak

Nap Híre portré Nap Híre

Lassan már lehetetlen követni a két sztár kapcsolatát. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata az elmúlt két évben többször is hullámvölgybe került, de végül mindig kibékültek. Most azonban az Ázsia Expressz forgatása újabb kihívásokkal állította szembe a párost, amelyek még inkább felerősítették a köztük lévő feszültséget. Bár külön próbálnak jelenleg gyógyulni, de a rapper arról beszélt nemrég, hogy ennek ellenére együtt vannak.

"25 éves vagyok, és az életem fenekestül felfordult két éve. Nyilván, ahogy a párválasztás során Laci lett a párom, felborult az egész világom, és nagyon sok mindennel meg kellett küzdenem a két évben" - nyilatkozta Blanka a Tények Plusznak, amit a Blikk idézett.

"Annyira az identitásommá vált a Laci, hogy nemcsak, hogy azonosítottak vele, hanem annyira megmukkantam ebben a szerepben, hogy ráhagytam az emberekre, hogy mit gondolnak, és ezt kicsit bánom, de most kicsit korrigáltam az Ázsia Expressz-szel" - folytatta a fiatal énekesnő, aki hozzátette, hogy bár sokszor úgy érzik, hogy hasonlóak, de valójában különböznek és ezek a műsor után még jobban kiéleződtek.

Bár Dárdai Blanka úgy fogalmazott, most mindketten próbálnak külön gyógyulni, L.L. Junior elárulta, ettől függetlenül együtt vannak mint pár.

"Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk, és ezt hozza a párkapcsolati mintánk is. (...) Ezért ilyen szenvedélyes a kapcsolat is. Tehát gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, aztán feloldjuk egymást, aztán letiltjuk... szóval ilyen. Mindig azt mondjuk, hogy mi nyugalmat szeretnénk, de mindig ezt csináljuk" - mondta L.L. Junior és úgy fogalmazott, hogy szerinte mindketten hibásal.

"Egymás verbális vagy pszichés, lelki kivéreztetése mély sérüléseket okozott, okoztunk egymásnak, és ebben én is hibás vagyok. Én is elvetettem a sulykot többször. (...) Próbáltuk megmenteni, próbálkoztunk sokszor" - jelentette ki a rapper.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés