Hirdetés

Mi történt? Szoboszlai Dominik kihagyta a Pool első edzését

Nap Híre portré Nap Híre

Arne Slot megtartotta első liverpooli edzését, amelyen azonban nem vettek részt azok a játékosok, akik a németországi Eb-n vagy a Copa Américán érdekeltek, így Szoboszlai Dominik sem.

Szoboszlai Dominikra az elmúlt időszak nehézségei után megérdemelten ráfér a pihés, amit úgy tűnik szerelmével, Buzsik Borkával tölt a mesés Amalfi-parton. A rajongók legnagyobb örömére a focista csinos barátnője saját közösségi oldalán pár fotót is megoszt a közös nyaralásukról.

Szoboszlaira pedig rá is fér a pihenés, hiszen elmúlt időszakát nem csak sérülése nehezítette meg, hanem hatalmas nyomás hárult rá a magyar válogatott csapatkapitányaként is. Mindezt pedig még Varga Barnabás szörnyű balesete is tetézte, és az, hogy a magyar válogatott szereplése nem éppen úgy alakult az idei Európa-bajnokságon mint ahogyan azt a szurkolók szerették volna.

A Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapata májusban nevezte ki új vezetőedzőjét, Arne Slotot.

A 19-szeres bajnok futballklub azt nem közölte, hogy a holland szakember mennyi időre írt alá, de médiaértesülések szerint hosszú távú szerződést kötött, amely június elsejétől érvényes - írja az MTI.

A 45 éves szakember azt a német Jürgen Kloppot váltja a kispadon, aki januárban jelentette be, hogy a szezon végén távozik a posztjáról, melyet 2015 novembere óta töltött be.

A holland szakember első tréningjén meglehetősen hiányos volt a keret, a játékosok között ugyanis nem szerepeltek azok, akik nemzetközi színtéren képviselik/képviselték a hazájuk válogatottját. Így aztán a liverpooli klub kirkby-i AXA edzőközpontjában megrendezett edzésen nem volt ott a csapat magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik sem - írja az Origo.

A pénteki edzésen a klub közleménye szerint Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Jarell Quansah, Sepp van den Berg, Owen Beck, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher és Kostandínosz Cimíkasz vettek részt. Az Európa-bajnokság csoportkörét három ponttal záró magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai mellett Andy Robertson és Diogo Jota is búcsúzott már az Eb-től, de még a pihenőjüket töltik - írja a lap.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés