Hirdetés

Egyre több részlet derül ki Mészáros Lőrincről, erre nem számítottunk

Nap Híre portré Nap Híre

Néhány napja Várkonyi Andrea magánéletéről nyilatkozott, ami pár éve egyben Mészáros Lőrinc magánélete is. A Nemzeti Sport most Mészáros Lőrinccel beszélgetett, főleg a Puskás Akadémiáról.

A Naphire.hu is írt róla, hogy Várkonyi Andrea a Story magazinnak beszámolt róla, hogy Mészáros Lőrinccel megismerkedve új dimenzióba került egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett. Az is kiderült az interjúból, hogy Várkonyi úgy véli: az emberek fejében a valósághoz képest teljesen más kép él Mészáros Lőrincről.

Most megszólalt Mészáros is, mégpedig a Nemzeti Sport hasábjain. Az interjúból kiderült többek között, hogy Mészáros Lőrinc úgy véli, Puskás Öcsi büszke lenne arra, amit Felcsúton felépítettek

Az interjúban Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György kérdezte Mészáros Lőrincet a Puskás Akadémiáról, arról, hogy milyen szerepet tölt be a csapat a magyar futballéletben.

Az interjúból kiderül, hogy Mészáros Lőrinc nemcsak decemberben gondolta, hogy a Puskás Akadémia a világ egyik legjobb futballakadémiája, de most is. „Fenntartom, még ha sokan meg is mosolyogtak érte. Főleg olyanok, akik szerintem nem ismerik sem a nálunk zajló munkát, sem pedig azt az infrastruktúrát, amelyet az elmúlt jó másfél évtizedben szinte a semmiből alakítottunk ki” – mondta Mészáros, majd hozzátette: „amikor elkezdtük az építkezést itt, Felcsúton, a főváros közelében, de mégiscsak egy kis faluban, nagyon kevesen hittek abban, ami azóta megvalósult, hogy feltámad a magyar futball, a Puskás Akadémiáról pedig válogatott játékosok sora kerül ki”. 

"Szerintem az akadémiánk névadója, Öcsi bácsi is nagyon büszke lenne ránk, remélem, elégedetten látja föntről, hogy a Puskás Akadémián a régió legmodernebb, legjobban felszerelt futballközpontja épült ki, amely az úgynevezett produktivitási rangsorban az első az országban, és sok évtizednyi szünet után sorozatban már harmadszor lesz ott a magyar válogatott az Eb-n.

Most ráadásul csoportelsőként jutottunk ki, és Sallai Roland, Nagy Zsolt, valamint Kleinheisler László révén akár három volt növendékünk is ott lehet a keretben" - értékelt Mészáros.

Az interjúból kiderül, hogy Kleinheisler Lászlót, akit Mészáros Scholes-nak becéz, megpróbálták hazacsábítani, a válogatott játékosukat, Nagy Zsoltot pedig Nagy „Joe”-nak hívja a milliárdos, aki azt is megerősítette, hogy Gruber Zsombort tényleg elviheti a Fradi Felcsútról, erről tárgyal is a két klub.

Mészáros egyébként úgy véli, hogy nekik hasonló erősségű csapatuk van, mint a Fradinak. Szerinte jó lenne, ha nemcsak a Fradi állna helyt a nemzetközi kupákban, hanem lenne még további néhány klub, amely képes erre.

via Blikk

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés