Hirdetés

Messi annyira berágott a fiatal argentin sztárra Ronaldo miatt, hogy kikövette az Instagramon

Nap Híre portré Nap Híre

Lionel Messi nagyon berágott a Manchester United sztárjára, Alejandro Garnachóra, amiért az Cristiano Ronaldót tartja minden idők legjobb játékosának. Messi annyira dühös lett, hogy kikövette Garnachót az Instagramon – állítja a United legendája, Rio Ferdinand.

A Vörös Ördögök korábbi védője azt állítja, hogy a United tinédzser sztárja beszélt neki arról, hogy argentin válogatott csapattársa, Messi már követi őt a közösségi médiában – írja a Goal.com. Garnacho, aki rövid ideig dolgozott együtt Ronaldóval az Old Traffordon, sosem titkolta, hogy nagy tisztelője CR7-nek.

Ferdinand a Vibe with Five YouTube-csatornáján mesélt Garnachóról - aki akkora CR-fan, hogy még a Ronaldo ihlette Nike Vapor 15 Mercurial Dream Speed cipőt is hordja: "Tudod, mit szeretek benne? Hogy lesz*rja[, mit gondolnak róla]. Garnacho elmondta, hogy Messi csak azért követte ki őt, mert nem csinál titkot abból, hogy Ronaldót preferálja. De ő kiáll a véleménye mellett, nem érdekli [, ki mit szól]. ’Ronaldo embere vagyok’ – mondja. ’Ki minden idők legjobbja? Ronaldo.’” (Még) akkor is [ezt mondja], amikor az argentin válogatottban van."

A rajongók még 2022 áprilisában szúrták ki, hogy Messi kikövette a közösségi médiában Garnachót. A fiatal játékos akkor egy Ronaldóról készült képet posztolt és a mellé írt üzenetében a portugál ikont minden idők legnagyobbjának nevezte. Garnacho korábban "bálványként" emlegette Messit, de a világbajnokság győztese azóta sem követte őt vissza, annak ellenére, hogy már együtt játszanak az argentin válogatottban.

Garnacho a hétvégén elképesztő gólt lőtt az Everton ellen a Goodison Parkban. Rio Ferdinandtól megkérdezték, hogy ezt a gólt vagy Wayne Rooney City elleni derbin még 2011-ben lőtt találatát tartja-e szebbnek. "Garnachóét. Ez a gól jobb, mint Rooneyé. Hihetetlen, lélegzetelállító pillanat volt."

A United szerdán a Galatasaray ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában, Garnacho pedig ismét főszerepet kaphat a Vörös Ördögöknél.

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy Lionel Messi október végén történelmet írt azzal, hogy nyolcadszor lett aranylabdás. Messi és Ronaldo februárban utoljára csap össze a tervek szerint, amikor az argentin zseni csapata, az Inter Miami Szaúd-Arábiában játszik majd. Messiről egyébként kellemetlen hírek jöttek a napokban, amelyek szerint megcsalta volna feleségét, mégpedig Cristiano Ronaldo honfitársával, egy portugál újságírónővel.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés