Hirdetés

Botrány: megcsalhatta feleségét Messi, állítólag videó is van róla

Nap Híre portré Nap Híre

A spanyol sajtóban megjelentek olyan hírek, miszerint a nyolcszoros aranylabdás labdarúgó egy portugál újságírónővel kavart.

Sajtóhírek szerint komoly gond lehet Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo között. A pletykák szerint a labdarúgó az argentin sportújságírónővel, Sofia Martinezzel csalta meg gyermekkori szerelmét.

Az interneten felbukkantak olyan videók, amelyeken úgy tűnik, Messi Sofiával flörtöl, és ez tovább szítja a pletykákat. Sofia Martinez, az ESPN újságírója gyakran készített interjút Messivel a mérkőzések után, a fotókon pedig együtt nevetgélnek.

Messi és Roccuzzo 2017-ben házasodtak össze, és három fiú - Thiago, Mateo és Ciro - szülei. Antonela azonban féltékeny férje és Sofia barátsága miatt. Sofia Martinez eközben visszautasított minden olyan pletykát, miszerint kapcsolatban állna Lionel Messivel - írja a Bors.

Daniella Semaan, a híres spanyol focista, Cesc Fabregas felesége is cáfolta a pletykákat - ami azért releváns, mert a pár rendszeresen együtt nyaral a Messi-házaspárral, gyakorlatilag mindent tudnak egymásról. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés