Hirdetés

Iszonyúan kiakasztotta a rajongókat Messi

Nap Híre portré Nap Híre

Az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (MLS) következő fordulójában a Vancouver Whitecaps vendége lesz az Inter Miami, de a találkozón biztosan nem fog játszani a vendégek világbajnok sztárja.

A Whitecaps-rajongók állítólag hihetetlenül csalódottak, amiért Lionel Messi kihagyja a Vancouver-Miami meccset. A hírek szerint a legendás argentin futballsztár nem utazott el a találkozóra, ez pedig nem rajongók ezreit tette tönkre, akik méregdrága jegyeket vettek, hogy élőben láthassák Lionel Messit.

Ugyanakkor nem Messi az egyetlen játékos, aki kihagyja a mérkőzést, amelyre több mint 50 000 szurkolót vártak. Az éllovas Miami uruguayi csatára, Luis Suarez és a spanyol középpályás, Sergio Busquets is a Floridában maradás mellett döntött - írja az Origo.  

Gerardo Martino, a Miami vezetőedzője ez a csapata menetrendjável indokolta. 

„Úgy gondoltuk, az a legjobb döntés, ha nem játszanak ezen a meccsen. Edzettek, de nem lesznek ott a találkozón” – mondta az edző. 

„Nyilván megértjük az emberek frusztrációját, akik látni akarják ezeknek a focistáknak a játékát. Nekünk, edzőknek néha meg kell hoznunk ezeket a nagyon nehéz döntéseket. Mindig a játékosok egészségét kell szem előtt tartanunk” - tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés