Hirdetés

Olyasvalaki tűnt fel Trump mellett, akire sokan kíváncsiak: jön a nagy visszatérés?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A volt first lady, Melania Trump kedden ritka nyilvános szereplésen jelent meg férje, Donald Trump mellett, hogy leadja szavazatát a floridai elnökválasztási előválasztáson, és utalt arra, hogy esetleg visszatér a kampánykörútra.

"Maradjanak velünk" - mondta Melania Trump mosolyogva, amikor egy riporter megkérdezte tőle, hogy visszatér-e a kampánykörútra, miközben a volt elnök minden erejével azon van, hogy visszaszerezze a székét a Fehér Házban. A volt first Ladyt akkor sikerült szóra bírni, mikor férjével együtt lépett ki egy szavazóhelyiségből Palm Beachen.

Melania Trump azóta nem politizált férje harmadik elnökjelöltségét támogatva, amióta részt vett a 2022 novemberében tartott kampányindító rendezvényén. Még a volt elnök szuperkeddi választási buliját is kihagyta a Mar-a-Lagói üdülőhelyükön, ahol élnek. Nem lehetett látni férje mellett a számos bírósági megjelenésén sem - írja a CNN. Bár - tehetjük hozzá - Trump és Orbán Viktor találkozóján jelen volt az egykori First Lady.

Donald Trumpot tavaly megkérdezték, hogy a felesége csatlakozik-e hozzá a közeljövőben a kampánykörúton, erre ő azt mondta, hogy "elég hamar".

"Ő egy nagyszerű ember, egy nagyon magabiztos ember, és nagyon szereti az országunkat" - mondta Trump szeptemberben az NBC Meet the Press című műsorában. "És őszintén szólva szeretem őt távol tartani a politikától, ami csúnya és aljas" - tette hozzá.

A Trumpék kapcsolatát jól ismerő források korábban azt mondták a CNN-nek, hogy Melania Trump továbbra is főként fiukra, Barronra összpontosít, aki várhatóan idén tavasszal érettségizik Floridában.

A volt first lady 2021 januárja, Washington elhagyása óta nagyrészt kerülte a nyilvánosságot, de néhány szereplésre azért vállalkozott. Decemberben például a washingtoni Nemzeti Levéltárban tartott honosítási ünnepségen is felszólalt. Beszédében Melania Trump tőle szokatlanul személyes hangnemben beszélt arról, hogy milyen nehéz tapasztalatokat szerzett az amerikai állampolgárság megszerzésével kapcsolatban, és milyen kihívásokkal kellett megküzdenie a bonyolult jogi rendszeren való átevickélés során. 

Nem tett azonban említést férjéről, aki újbóli megválasztása esetén a keményvonalas politika széles körű kiterjesztését ígérte, amely korlátozná mind a legális, mind az illegális bevándorlást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés