Hirdetés

Bréking! Friss fejlemény Megyeri Csilla megverésének ügyében - a rendőrség megerősítette

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Már a rendőrség is nyomoz az ügyben - értesült a Naphire.hu.

Az elmúlt napokban cikkek tucatjai jelentek meg a sajtóban arról, hogy Megyeri Csillára a Campus fesztiválon egy pár támadt rá, sajtóhírek szerint a nő itallal leöntötte, a férfi a földre lökte és többször meg is ütötte. 

A Naphire.hu most úgy értesült, Csilla feljelentést tett a rendőrségen. Ez erősíti meg a rendőrség válasza is, amelyet kérdéseinkre küldtek. 

“A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz megküldött megkeresése alapján tájékoztatom, hogy az ügyben feljelentés alapján a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni” 

- közölte a vármegyei főkapitányság sajtószolgálata.

Korábbi hírek szerint Csilla sérülései nyolc napon belül gyógyulnak, de akár súlyosabb sérüléseket is szenvedhetett volna - ezek majd a nyomozás során tisztázódhatnak. Látleleteket is vettek, amiket feltehetően csatoltak is a feljelentéshez. Próbáltuk elérni Csillát is, de egyelőre nem jártunk sikerrel. Amennyiben feltehetjük neki kérdéseinket, frissítjük a cikkünket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés