Hirdetés

„Verbálisan sokat bántottuk egymást” – Álomutazás mentette meg Megyeri Csilláék kapcsolatát

Morvay Péter portré Morvay Péter

A Nyerő Páros versenyének győztesei életében nagy fordulat történt már a műsor előtt, ezért is vágtak bele magabiztosan a sorozatba.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt lettek 2022 Nyerő Párosa. Eleinte nem úgy sikerültek a feladatok, ahogy azt eltervezték, viszont a műsor felénél magasabb fokozatra kapcsoltak és onnantól szinte minden versenyben az első háromban végeztek. 

Csilla azt mondja, nagyon szerettek volna győzni, de már előzetesen is reális elvárásaik voltak magukkal szemben.

Megyeri Csilla és párja kitartóan küzdöttek
Megyeri Csilla és párja kitartóan küzdöttek Fotó: RTL

A kilenc év alatt voltak hullámvölgyeink, többször majdnem szakítottunk, de végül mindig kitartottunk egymás mellett, ami manapság nagyon ritka. Nem tudtunk minőségi időt együtt tölteni, rengeteg volt a feszültség, verbálisan sokat bántottuk egymást. Egy álomutazásnak köszönhetően tudtunk kijönni belőle – mondta a Blikknek Csilla.

A párosnak a műsor is segített a talpraállásban. „A mindennapi hajtás után végre együtt tudtunk tölteni minőségi időt. A játék egyfajta terápia volt a számunkra, ami új lendületet adott a kapcsolatunknak. A sikerélmények pedig még inkább összehoztak minket. Azóta jobban odafigyelünk egymásra, több közös programot szervezünk együtt, és kevesebb is közöttünk a vita. – idézte az nlc az üzletasszonyt.

Csilláék örülnek a nyereménynek, de azt mondják, számukra a legfontosabb mégis a díj eszmei értéke. „Nyilván jól jön a pénz, de az, hogy 2022 Nyerő Párosának mondhatjuk magunkat, felülír mindent. 

"Nagyon vágytunk erre a címre, megmutattuk magunknak is, hogy mire vagyunk képesek a másikért."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés