Hirdetés

Megrázó dolgot árult el: ezért nem sikerült Molnár Gusztáv öngyilkossága

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt az életéről, az alkoholfüggőségéről, a gyerekkoráról, az elvonóról és arról is, mennyi mindent lát ma másképp, miután szembenézve a démonjaival legyőzte őket. Molnár Gusztáv az ATV A nő háromszor vendége volt péntek este: az elvonón megállt és "utolérte a lelke".

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt: visszatért a képernyőre az ATV ikonikus, A nő háromszor című műsora. Köböl Anita műsorvezetővel készült interjúnkat itt olvashatják. Gianni Annoni és Annoni Zita is volt a műsor vendége, erről itt írtunk.

Nádas György és felesége, Zsuzsa a különös megismerkedésükről rántotta le a leplet a műsorban, de Köböl Anita meghívását elfogadta Molnár Gusztáv is, akiről az elmúlt években az akarata ellenére jelentek meg rendre hírek. Magánéleti válságainak szinte minden apró mozzanata nyilvánosságra került, ő pedig talán az utolsó utáni pillanatban vette fel a kesztyűt a függőségével, hogy új emberként kezdjen új életet.

A népszerű színész nem titkolta, a komlói rehabilitáción 153 napot sírt végig, előtte sosem tudott. “Komlón ez történt: egyszer csak megálltam és utolért a lelkem” - fogalmazott és azt is hozzátette: ott jött rá, hogy nem volt ő annyira jó ember, mint amennyire azt korábban gondolta - és ez a múltját is átértékelte. Molnár Gusztáv ugyanakkor azt is elmesélte az ATV képernyőjén, az öngyilkosság széléig jutott. Az volt a mélypont. “Nekem például 2022-ben. Édesanyám lakásában voltam és elgondoztam rajta, hogy véget vetek az életemnek, és nem tudtam megtenni, de csak azért, mert fizikailag olyan rossz állapotban voltam. És akkor ott térdeltem és sírtam, hogy ez alapvetően ez mekkora öngól, hogy ennyire béna vagyok. Térdre rogytam és elkezdtem zokogni.” - mondta a színész.

A felvételt követően a Naphire.hu kérdésére a részletekbe is beavatott. “Azt éreztem aznap, egyébként két nappal azelőtt, hogy egy barátom elvitt Komlóra az elvonóra, hogy annyira bezárult minden kapu, hogy nincs hozzá kulcsom és valószínűleg nem is lesz. És alapvetően ebből az egészből nincsen kiút. Tehát minden elromlott” - kezdte lapunknak. “Emlékszem, bekapcsoltam a tévét, és pont magamat láttam egy riportban, az “alkoholista színészt”. Néztem és teljesen kétségbeestem és szerettem volna kimenni az állomásra. Komáromban van egy vasúti híd és a vonat elé vetettem volna magamat. De már nem tudtam lépni és anyám félemeleten lakik” - mondta a Naphire.hu-nak a színész, aki a műsorban az új szerelemről, a lelki megnyugvásáról és arról is mesélt, miben látja másnak az életét és önmagát ezután a “csodálatos utazás” után - ahogy fogalmazott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenes, 116-123-as telefonszámot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés