Hirdetés

“Izgulok” - mérföldkőhöz érkezett az ATV sztárjának élete



Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Március 8-án, nőnapon A Nő 3-szor címmel indul el az ATV új heti showműsora. Köböl Anita hírességekkel, közéleti személyiségekkel, és nagy érdeklődéssel övezett emberi történetek főszereplőivel beszélget kendőzetlen őszinteséggel. A műsorvezetőnek alkalmi segítői is lesznek - az első adásban Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Marjai Judit fotós-modell. A Naphire.hu-nak Köböl Anita most arról is mesélt, mire számíthatnak majd a műsor nézői, és hogyan készül élete első olyan műsorára, amit az ő nevével is fémjeleznek. Interjú.

Naphire.hu: A nő háromszor merőben más, mint amit az elmúlt években megszokhattak tőled az ATV nézői, de ez a világ nem áll messze tőled. Hol helyezkedik el a karrieredben most ez a lehetőség?

Köböl Anita: Aki ebben a szakmában dolgozik és komolyan veszi és a feladatot, annak mindig egy álom és a karrierje egy meghatározó pontja, amikor és az ő nevével fémjeleznek egy műsort. Ez már azt is jelenti, hogy valójában ez rólad is szól, és most értsd jól: a te tudásod, a te humorod, a te személyiséged fogja meghatározni a műsor stílusát, hangvételét. Számomra egy óriási megtiszteltetés, hogy végül ezt rám bízták. Egy igazi elismerés szakmailag.

Naphire.hu: Ez az első műsor, amit a neveddel fémjeleznek?

Köböl Anita: Igen, ez az első alkalom, hogy tévés műsor az én nevemmel van fémjelezve, vagyis ez egyúttal a védjegye is. Szerintem a legtöbb ismert műsorvezető, akik ebben a műfajban alkottak onnantól kezdve tudtak maradandót letenni az asztalra, hogy már a saját nevükkel lett aposztrofálva a műsor. Vagyis, ez egyfajta garancia is a néző számára, hogy milyen minőséget, milyen stílust és tartalmat fog kapni abban az egy órában. 

Naphire.hu: Van/lesz beleszólásod a témákba és vendégekbe?

Köböl Anita: Ez a műsor már nem először kerül képernyőre az ATV-n, már van egy sikeres múltja. Én úgy tervezem, hogy az első néhány adás alkalmával a stábra bízom a döntéseket és magamat is. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan és miképp gondolkoznak. De megállapodtunk abban, hogy természetesen lesz beleszólásom abba, hogy kik legyenek a vendégek, nekem is vannak ötleteim, hogy kikkel szeretnék beszélgetni. Olyan vendégeket hívunk, akiknek van mondanivalója, nem látni őket mindennap a tévében. Ehhez viszont kell nyitni olyan szereplők irányába, akik lehet, hogy nem a művészvilágból, színpadokról érkeznek, hanem például a szakértői oldalról.

Naphire.hu: Minden műsorban lesz két segítőd.

Köböl Anita: Igen, az ő személyük néhány adásonként cserélődik majd. Ők azok, akik rajtam kívül mindig két másik nézőpontot képviselnek, vagyis egy-egy vendéget több aspektusból fogunk kérdezni, de mindig az én feladatom lesz ezeknek a beszélgetéseknek egy keretet szabni. Attól lesz izgalmas és érdekes, hogy mindenki egy kicsit a saját szemszögéből közelít meg embereket és témákat. Lesznek olyanok is, akik régóta ismerik is egymást és akár közeli, bizalmi kapcsolatban is vannak. Ezáltal az ő beszélgetésük ritmusa és felütése is teljesen más, mert ők jóval többet tudnak egymásról, mint amit a néző elsőre gondol. Ez izgalmassá teszi a dolgot.

Naphire.hu: Hogy érzed: vásárra viszed most a bőrödet?

Köböl Anita: (nevet) Izgulok, mert komoly szakmai kihívás egy női talk-show. Abban biztos vagyok, hogy lesznek drámai, elgondolkodtató és nagyon vicces pillanatok is. És azért ezt majd látni kerek egészben, az biztos megint egy újszerű élmény lesz. Én bízom magamban és a sokéves szakmai múltamban, hogy van annyi empátiám műsorvezetőként, hogy bizonyos embereket és témákat kellő érzékkel és érzékenységgel tudok kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés