Hirdetés

„Van tervünk ellene” - Megszegtek egy szabályt Annoni Zitáék

 portré

A nő háromszor címmel indul péntek este, nőnapon az ATV vadonatúj saját gyártású műsora, amiben Köböl Anita műsorvezetése mellett, Hevesi Kriszta és Marjai Judit közreműködésével mesélnek sztárok és közéleti szereplők életük legféltettebb titkairól. Az első adásnak Nádas György és új szerelme is a vendége lesz, míg Molnár Gusztáv megrázó őszinteséggel mesél arról a pillanatról, amikor az elvonón “találkozott” a 6-7 éves önmagával. Elfogadta a műsorvezető meghívását Annoni Zita és Gianni is, akik kétgyermekes szülőként már merőben más életet élnek, mint amilyet éveken át megszoktak. Sőt, nagyon hamar kiderült, hogy hónapok óta egy olyan probléma közepébe csöppentek, amelyet még a gyerekek érkezése előtt megfogadtak egymásnak, soha nem lesz ilyen.

A beszélgetésből kiderült, Zita és Gianni a szerdát egy úgynevezett randinapnak tervezte, a gyerekek betegségei, a bébiszitter hiánya, tehát a váratlan események azonban felülírták ezt. Sőt, november óta a hitvesi ágyukban alszik a nagyobbik kisfiúk, akit azóta nem is tudtak kirobbantani onnan. “Ez véletlenül alakult így. De tényleg” - kezdte Zita a Naphire.hu információi szerint a műsorban, majd a részleteket is felfedte. “Gianfi elkezdett egy kicsit betegesebb lenni november környékén és szerettük volna a picit megóvni tőle: a gyerekszobából beköltözött közénk” - folytatta, utalva rá, a kisfiúk tüszős mandulagyulladástól szenvedett. “ És maradt” - folytatta Zita.

Ugyanakkor Gianni fogadkozva tette hozzá: van már tervük erre. Mert így az élet nem ugyanaz.

“Lerúgja a vesénket, szétrúgja az agyunkat, megüt…” - vázolta viccelődve a jelenlegi helyzetüket Zita. A Naphire.hu információi szerint A nő háromszor premierjéből az is kiderül majd, Gianninak melyik szokásával képtelen megbékélni Zita, milyen nyelven tanítják a gyerekeiket és mi mindenben kellett megváltoznia Gianninak, ami olaszként igencsak nehezére esett.

A nő háromszor pénteken este 20:45-kor kerül az ATV képernyőjére az Egyenes beszéd után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés