Hirdetés

Megjött Magyar Péter rendkívüli közleménye, miután egy nő nagyon súlyos dolgokat állított róla

Nap Híre portré Nap Híre

Ádám Laura azt állítja: 2023 szeptemberében ismerkedett meg a Tinderen Magyar Péterrel, akivel állítása szerint október közepén találkoztak személyesen.

A fiatal nő szerdán, egy Facebook-posztban állt elő a történetével, amelyben azt írta:

„Szeptember vége felé ismerkedtem meg ezzel az emberrel, október 13-án találkoztunk. Én arra gondoltam, hogy összefutunk egy kávéra, és meglátjuk, mi lesz, ő úgy gondolta 2 és fél hét folyamatos beszélgetés után, hogy szeretne egy egész hétvégét itt tölteni és velem lenni, természetesen minden elvárás és kötöttség nélkül. Én ebbe belementem, mert 2 és fél hét alatt egy folyamatos kommunikáció mellett az a téves érzése lehet az embernek, hogy megismerte a másikat. Nyilvánvalóan tévedtem […] Másfél napot töltöttünk együtt, ezalatt a másfél nap alatt megtapasztalhattam azokat a dolgokat, amiket jelenleg az egész országgal csinál, megtapasztalhattam egy nagyon kicsi szeletét annak, amit a volt felesége sok-sok éven át tapasztalhatott.”

„Kezdődik a versekkel, a szép szavakkal, vallomásokkal, majd pedig jön a hullámvasút: megalázás-bocsánatkérés-magyarázkodás, aztán ugyanez újra, újra és újra. Azt hiszem, ismerős lehet ez a minta, még a rajongóknak is. Nincs semmi gond azzal (de, igazából van), hogy mindent elhisztek neki, pontosan ugyanez voltam én is, nem vettem észre, nem figyeltem arra, hogy legbelül egyre hangosabban szól a vészcsengő, valószínűleg ezért nem tettem végül semmit, mert várni akartam, és bízni akartam benne” – írta Ádám Laura.

Előzőleg a nő a Tényeknek beszélt arról, hogy a Tinder nevű társkeresőn ismerkedtek meg, és állítása szerint Magyar Péter úgy viselkedett az ismeretségük alatt, mint „egy szexuális ragadozó”. Ennek ellenére elment vele egy közös hétvégére, amelyre állítása szerint egy ötcsillagos luxusszállodában került sor. Beszámolója szerint Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett. Amikor közölte, hogy nem akar lefeküdni vele, először azt mondta, hogy megérti, majd nem sokkal később sértegetni kezdte, és ismét bepróbálkozott nála.

Ezt követően a nő egészen explicit részleteket osztott meg az állítólagos együttlétükről, amelyek nagyjából a Stormy Daniels vs. Trump-per tárgyalására emlékeztetik a nézőt / olvasót. Ezekről a részletektől megkíméljük Önöket, akit érdekel, itt megnézheti. A nő állítása szerint Magyar Péter megfenyegette, és el akarta érni, hogy töröljön ki minden bizonyítékot az ismerkedésükről, de a nő „néhány” bizonyítékot megtartott. 

Fideszes képviselőjelölt a Magyart vádoló nő?

Hivatkozás másolása

Az Index felidézi: az idei önkormányzati választáson a tarcali körzetben volt egy Ádám Laura nevű induló, aki a kormánypártok képviselőjelöltje volt, de végül nem nyert mandátumot. Sőt, már 2010-ben is volt ugyanebben a térségben egy hasonló nevű kormánypárti jelölt. Bár nem tudjuk biztosan – miután a jelöltről nem került fel fotó az internetre –, feltételezhető azonban, hogy ugyanarról a személyről van szó. Főként annak ismeretében, hogy Ádám Laura arról is írt, hogy a Tarcalhoz közeli Tokajban randiztak Magyarral, és hogy a férfi ment oda hozzá a találkozó kedvéért.

Arról egyébként Ádám Laura is írt, hogy fideszes (ahogy egyébként tavaly ősszel még Magyar Péer is az volt). Ezzel összefüggésben megosztotta a Magyar Péterrel folytatott beszélgetésük egy részletét is, amelyben Magyar azt kérdezte tőle: „Meséltél valakinek rólam? Vagy arról, hogy mit csinálsz a hétvégén?” Mire az volt a válasza, hogy a barátnőjének elmondta, hogy Tokajban randizik, és „ha nem jelentkezek 3 óránként, majd a Tiszát kotorják ki”. 

Magyar Péter: lassan Oroszország szintére jut el a kormány

Hivatkozás másolása

A Tisza Párt szerda este közleményt adott ki a Magyar Péter reakciója a magánéletével kapcsolatos propaganda hazugságokra. Szerintük „lassan tényleg Oroszország szintjére jut a rogáni propaganda gépezet és az egész kormány”.

„Először azzal hazudják tele a sajtót, hogy fiatalkorúakat zaklattam egy olyan szórakozóhelyen, ahova egyébként 18 év alattiak be sem tehetik a lábukat. Az sem érdekli őket, hogy egy jó hangulatú táncon kívül semmi nem történt az egyetemisták és köztem. A hölgyekkel nem is beszéltem érdemben. A propaganda név és arc nélküli tanúkkal felépít egy önmagának is ellentmondó mesét az apjukkal bulizó (sic), zaklatott lányokról. Aztán most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt…” – írja Magyar Péter közleményében.

„Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan - egyébként vállalható - régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomat és mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. Tegnap már az egyik, orosz propagandát népszerűsítő Rogán troll nyilvánosságra is hozott egy ilyen fotót (ami egyébként egy konditeremben készült). És hogy mi lehet a következő lépés? Újabb, valódi és hamis (mesterséges intelligenciával módosított) képekkel próbálnak majd lejáratni, sőt, ha igazán profik, akkor úgynevezett ‘deep fake’ videókat fognak kreálni rólam” – írja Magyar Péter.

„A volt feleségem felhasználásával indított első aljas támadást a sikeres március 15-i demonstrációnk idejére időzítették. A következő hazugságcunamit az őket is meglepő, elképesztő választási eredményünk utánra. Most pedig itt a harmadik, amikor épp úton vagyunk Kijevbe a magyar emberek adományaival az orosz rakétákkal megtámadott ukrán gyerekekhez” – folytatja a Tisza Párt alelnöke.

„Rogán Antal, mi a haditerv következő pontja? Azokat a fotókat is nyilvánosságra hozzátok, amiken a gyerekeim fürdenek? Gyerekgyilkosnak fogtok beállítani? Ahhoz is szereztek hamis tanúkat? Gulyás Gergő, ha ez sem válik be, akkor börtönbe küldtök? Komolyan megteszed ezt a gyermekeimmel, akik közül az egyik a keresztfiad? Pontosan tudod, hogy én soha, egyikőtök magánéletével sem foglalkoztam, hogy csak politikai kritikát fogalmaztunk meg a kormány döntéseivel kapcsolatban. Miért féltek a szakmai, politikai kritikákra válaszolni? Miért személyében akarjátok tönkretenni a politikai versenytársatokat? Hogy adhatod te ehhez a neved?” – fordul a Fidesz vezető politikusaihoz Magyar Péter.

„Pártállástól függetlenül az a kérésem minden jóérzésű magyar ember felé, hogy ne higgyenek el egyetlen szót se a minden erkölcsi határt átlépő maffia hazugságaiból. Készüljetek, legkésőbb 650 nap múlva leváltjuk ezt a korrupt, velejéig romlott hatalmat és minden lehetséges módon elszámoltatjuk őket! A magánéletemmel kapcsolatos hazugságokra a továbbiakban nem reagálok. És a magam részéről továbbra sem fogok foglalkozni a fideszes politikusok magánéletével. Minden erőmmel a hazánk előtt tornyosuló problémák és feladatok megoldására koncentrálok” – írja Magyar Péter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés