Hirdetés

Megható videó: ez a férfi Cserpes Laura szerelme

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Mondd, hogy nem kell többé címmel érkezett meg az énekesnő legújabb, romantikus dala, amihez egy karácsonyi videoklip készült. Laura tudta, a főszerepet muszáj lesz a szerelmére bíznia.

Nem tervezte ezt a dalt, azt meg aztán pláne nem, hogy a szerelmének főszerepet adjon a klipjében, de az élet tálcán hozta a lehetőséget. Cserpes Laura azért találkozott Létray Ákossal, hogy a nagylemezén való együttműködésről beszéljenek. Aztán a dalszerző leült egy zongorához és mutatott neki egy dalt. Az énekesnőre nem akármilyen hatással volt. 

“Úristen, én ezt akarom!” - mondta Laura a saját állítása szerint, és szinte pillanatok alatt lett kész. “Lényegében három hét alatt hoztuk össze, mind a klipforgatást, mind a dal végleges verzióját. Úgyhogy nagyon feszített volt a tempó. Viszont egészen nosztalgikus élményeket ad ez a dal, szerintem egy Disney mese főcímdala is lehetne, olyan csodálatos a dallamvilága. De ez Létray Ákos tehetségét dicséri” - mondta a Nap Hírének az énekesnő, aki a szerelmét is rávette a vidióklipben való szereplésre.

Nehéz nem észrevenni, Laura úgy néz a videóklipben a partnerére, úgy öleli át és úgy játszadozik vele, ahogyan csak egy szerelmes nő képes. Márpedig az érzéseit ezúttal színlelnie sem kellett, hiszen a főszerepet a tényleges partnerére bízta. “Ő a való életben is a párom. Nem szeretne szerepelni, én viszont azért kértem fel őt erre a klipre, mert nagyon szeretem volna, hogyha nagyon igazi és nagyon őszinte lenne a tekintetem. És úgy érzem, ezek a pozitív energiák és szeretet érezhető a felvételen is” - mosolygott Cserpes Laura. ”Bizonyos szempontból van párhuzam a kapcsolatunk és a videoklip között: ő tényleg itt van nekem egyfajta hátországként és ilyen szeretettel támogat az élet minden területén” - tette hozzá szerelmesen.

Laura és szerelme is nagyon elégedett a végeredménnyel, szerintük a klip azt tükrözi, amit terveztek. “A dal üzenete az, hogy a valódi boldogság már ott rejtőzik az egyszerű hétköznapi pillanatokban. Hogy ezt észre is vegyük és megéljük ezeket, már csakis rajtunk múlik. Ezeket a pillanatokat próbáltuk megragadni a videóklipben is” - mondta a Nap Hírének Laura, aki kérdésünkre azt is elárulta: nem adott gázsit a párjának. “Családban marad” - nevetett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés