Hirdetés

Meghan Markle egyetlen döntésén múlhat a királyi család jövője

Nap Híre portré Nap Híre

A szakértő szerint ha ezt a gesztust megtenné, talán jóra fordulhatna minden.

A Meghan Markle-Harry herceg páros és a királyi család közötti szakadék úgy tűnik, az évek során egyre csak mélyül, hiába próbálna békülni Károly király. A rákbeteg uralkodó mindent megtenne azért, hogy láthassa unokáit, az egykori királyi pár azonban hajthatatlan.

Királyi szakértők úgy vélik, hogy Meghan Markle egyetlen döntésével begyógyíthatná a sebeket, és egyesíthetné a királyi családot. Harry hercegnek ugyanis hamarosan vissza kell térnie Londonba egy fontos eseményre, és ennek apropójából még arra is lehet esély, hogy egyszer és mindenkorra véget érnek a hosszú évek óta tartó családi viszályok.

Jövő hónapban Meghan Markle és férje, Harry herceg részt vesznek az Invictus Games 10. évfordulós ünnepségén. A londoni utazás – amelyet még nem erősítettek meg – egyike lesz azon ritka alkalmaknak, amikor a házaspár Angliába látogat, ugyanis mióta eltávolodtak a királyi családtól, erre alig volt példa - írja a Glamour.

Királyi szakértők úgy vélik, hogy ha a pár magával viszi a gyerekeket, Archie herceget és Lilibet hercegnőt, az egy „nonverbális olajágként” szolgálna mind a királyi család, mind pedig a nagy brit közvélemény számára. Ez az első alkalom ugyanis, hogy Harry herceg Angliába utazik a februári látogatása óta, amikor kiderült apjáról: rákos beteg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés