Hirdetés

Harry és Meghan nem állnak le, újabb bombákat robbantanak

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Meghan Markle, Sussex hercegnéje és Harry herceg folytatják a Netflixszel való közös munkát.

A streamingóriás megerősítette a CNN-nek, hogy a pár Archewell Productions nevű cége két új, nem fikciós sorozatot forgat a Netflixnél egy 2020-ban aláírt többéves átfogó szerződés részeként.

Az első sorozatnak Meghan lesz a kurátora, és a Netflix szerint "a főzés és a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit fogja fókuszba helyezni". A második új sorozatot a Netflix szerint "elsősorban a floridai Wellingtonban zajló US Open Polo Championshipen forgatták, és a nézők számára példátlan betekintést biztosít a profi pólósport világába".

Mindkét sorozat a gyártás korai szakaszában van, címüket és megjelenési dátumukat később hozzák nyilvánosságra.

A Netflix már három másik nem fikciós sorozaton dolgozott együtt a párral, köztük a "Harry & Meghan" címűn, amely a királyi családdal való kapcsolatukról és az Egyesült Államokba költözésükről rántotta le a leplet, miután lemondtak királyi feladataikról.

Cégük a streamingóriás számára készítette a "Live To Lead" című interjúsorozatot is, amelyben a világ vezetőit mutatják be, valamint az "Invictus szíve" című dokumentumfilm-sorozatot, amely arról a szervezetről szól, amelynek alapító fővédnöke Harry herceg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés