Hirdetés

Csúnyán lebukott Harry és Meghan: már nem is élnek együtt?

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, hogy a pár egyre jobban elszakad egymástól, már külön is élhetnek egymástól. 

A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle egy villát vásárolt Portugáliában, ami közel van Harry unokatestvéréhez, Eugénia hercegnőhöz. Természetesen a hír után mindenki a házaspár visszatérésének lehetőségét kezdte latolgatni. Ám olyan hírek is felröppentek, miszerint Harry Európában marad, míg Meghan az Egyesült Államokban – írja a Ripost

Meghan, akitől azt várták, hogy valami maradandót alkot Hollywoodban, eddig nem igazán keltette fel azt az érdeklődést. Harry esetében könyve bestseller lett, de ennek árát meg kellett fizetnie. Harry legutóbbi megjelenései Meghan nélkül jó néhány kérdést felvet a pár kapcsolatáról. A királyi családnak és a közvéleménynek úgy tűnik, elege van belőlük és a rosszindulatukból, miközben az a hír járja, hogy Harry szeretne nyitni újra az apja felé.

Néhányan arra gyanakodnak, hogy Harry és Meghan talán szeretnék visszaépíteni magukat a királyi körökbe, kezdve a legközelebbi ismerőseikkel. Az újonnan vásárolt villájuk Portugáliában Eugénia hercegnő közelében, több lehet, mint egy nyaraló - talán egy lépcsőfok a királyi kapcsolatok újjáépítéséhez. Hogy ezt csak Harry akarja-e, azt nem tudni, mindenesetre nem kizárt, hogy most a herceg ott tölt több időt, míg Meghan az Egyesült Államokban marad.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés