Hirdetés

Hihetetlen dolgot művelt Harry herceg és Meghan Markle

Nap Híre portré Nap Híre

Egy bennfentes is megszólalt a hírrel kapcsolatban, aki izgalmas részleteket árult el a sussexi házaspár titkáról.

Titkos utazás keretében járt nemrég Európában Harry herceg és a felesége, Meghan Markle. Egy bennfentes szerint a sussexi hercegi pár Portugáliában járt, az utazásuk alatt pedig titokban egy nyaralót is vásároltak az országban. 

A hírek szerint azért Portugáliára esett a választásuk, mert így közel lehetnek a kedvenc családtagjukhoz, Harry unokatestvéréhez Eugénia hercegnőhöz és férjéhez, akiknek szintén van ott egy nyaralója - írja a Bors. Azonban Richard Fitzwilliam királyi író felhívta a figyelmet arra is, hogy a páros azért is dönthetett a nyaraló vásárlása mellett, mert így ingatlantulajdonosként vízummentesen utazhatnak bármikor Portugáliába.

Az író felidézte azt is, hogy tavaly szeptemberben is ellátogattak Portugáliába, hogy meglátogassák Eugénia hercegnőt és a családját. Mint mondta, Harry-ék jó kapcsolatot ápolnak az unokatestvérével, sőt egyszer már ők is meglátogatták a sussexi párt Kaliforniában.

"Eugénia és a férje Jack Frogmore-ba költöztek, amikor a sussex-i házaspárt kilakoltatták. Ezt követően egyszer még Kaliforniában is meglátogatták Harryéket, majd együtt nyaraltak Portugáliában. Most vettek egy házat Portugáliában Harryék, ott ahol Eugénia és Jack él. A férfi ott dolgozik, úgyhogy valószínűleg rendszeresen fognak találkozni egymással"

- fejtette ki a királyi család szakértője.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés