Hirdetés

Kipakolt Meghan Markle egykori testőre: döbbenetes titkot árult el a hercegnéről

Nap Híre portré Nap Híre

A sussexi hercegné egykori testőre nem fogta vissza magát, amikor a korábbi munkáltatójáról kérdezték.

Nyíltan beszélt Meghan Markle egykori testőre, hogy milyen kihívásokkal is szembesült a hercegné, miközben magas rangú királyi feladatait végezte. Steve Davis úgy fogalmazott, hogy nagyon sajnálta Meghan-t, ugyanis elmondása szerint "folyamatosan üldöztek minket, bárhová is mentünk". Hozzátette, az állandó figyelem és követés komoly terhet rótt a hercegnére, aki testőre szerint gyakran érezte magát üldözve és zaklatva - írja a Blikk Rúzs.

Arról is beszélt Davis, hogy szerinte egyáltalán nem igazak azok a vádak, miszerint Meghan Markle a személyzetével bántóan viselkedett volna. Az egykori testőr szerint ezek az állítások egyáltalán nem igazak és Meghan szerinte "alapvetően jó ember", aki szívesen részt vett a különféle jótékonysági tevékenységekben, sőt, mint monda, olyan hétköznapi emberekkel is együtt dolgozott, mint a kutyasétáltatók és takarítók.

Azokat a híreket is cágolta, hogy Meghan "terrorizálta" volna az alkalmazottait. Szerinte mindig kedves volt a környezetével és inkább segítőkész, mintsem követelőző volt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés