Hirdetés

Durván megalázták az Egri csillagok 80 éves sztárját

Nap Híre portré Nap Híre

A színművész több filmben, sorozatban és színdarabban is szerepelt, azonban 60 év után munka nélkül maradt.

Kovács István május 7-én ünnepelte a 80. születésnapját, a családja pedig hatalmas önnepséggel lepte meg. A Blikk felidézte, hogy már az egyetemi évei alatt a Vígszínházban játszott, sőt forgatott is. A színész az osztályfőnöke, Egri csillagok című alkotásában is feltűnt.

Emellett még számtalan más emlékezetes szerepben is láthattuk a színészt, a színházban is több szerepben byizonyított. A színész nyolcvanévesen is sokat úszik és sétál, ahova teheti, gyalog jár, tele van energiával, csak azt bánja, hogy ezt színészként nem nagyon tudja hasznosítani, mert nem nagyon kap felkéréseket.

"Kevesebb munkám van, mint valaha, nagyjából egy éve álltam utoljára színpadon. Nem tudom, miért alakult ez így, de egyáltalán nem viselem jól a helyzetet, mert mindig is feltöltődés, kikapcsolódás volt számomra a munka, és most kifejezetten megvisel a hiánya"

- fogalmazott Kovács a lapnak. "Úgy érzem, kényszerpihenőn vagyok, de nem tudok mit tenni ellene, mivel soha nem voltam az a típus, aki felhívja a rendezőt, majd bejelentkezik, hogy dolgozna. Persze nem tartom rossznak, ha valaki ezt teszi, de én erre képtelen vagyok, nem lenne önazonos. Sajnos az elkövetkezendő időszakra sincs semmilyen szakmai felkérésem, de bízom benne, hogy idővel ez változik, hiszen egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy visszavonuljak" - tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés