Hirdetés

Meghan Markle megdöbbentő kijelentést tett, nem tudja teljesíteni Archie herceg karácsonyi kívánságát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A kisfiú új hobbi iránt kezdett idén érdeklődni, ám a szülei nem tudják teljesíteni a vágyát.

Meghan Markle nemrég a Netflix egyik panelbeszélgetésén vett részt Misan Harriman fotóssal és David Oyelowo színésszel. Az eseményen a sussexi hercegné elmesélte, hogy a négyéves fia egy új hobbi iránt kezdett érdeklődni, miután Misan Harriman fotós tanítgatni kezdte - írja a Vanity Fair.

Archie Mountbatten-Windsor 2019-ben látta meg a napvilágot, és azóta csak néhány alkalommal láthattuk és a szülei sem sűrűn beszélnek róla, próbálják megvédeni a nyilvánosságtól. Azonban Meghan nemrég egy panelbeszélgetésen vett részt, méghozzá moderátorként, aminek a fő témája a barátja új rövidfilmje, a "The After" volt. A beszélgetés közben a hercegné köszönetet mondott fotós barátjának, amiért néhány tippet és segítséget adott a fiának a fotózással kapcsolatban.

Meghan elmondta, Archie-t lenyűgözte a fotográfia, így nemrég egy saját fényképezőgépet is kapott, ám nem olyat, amit Archie szeretett volna. A hercegné kiemelte, a fia egy olyan példányt szeretett volna, mint ami Misannak is van, ám ahhoz a szülei még kicsinek tartják.

Azt mondtam neki, hogy nem kapsz Leicát. Még karácsonyra sem

- mondta nevetve Meghan, majd köszönetet mondott a barátjának, akit igazi inspirációnak tart.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés