Hirdetés

Így tette majdnem földönfutóvá az alvilág Medveczky Ilonát

Nap Híre portré Nap Híre

Akkor nem is tudta, mekkora veszélyben van.

Nemrégiben szabadult Lakatos András, vagy ahogy sokan ismerik, Kisbandi, akinek a 90-es években az "alvilág pénztárosa" volt az állandó jelzője. Most a Razzia tévének adott interjút, és egy nagyon érdekes dolgot is elárult. Szerinte annak idején hiába állította azt mindenki, hogy a 90-es évek leszámolás-sorozata Medveczky Ilona villája miatt indult, ez valójában nem így volt. 

"Erkölcsileg és anyagilag is tönkretettek az akkor történtek. Olyan ékszereket csaltak ki tőlem, amiket barátoktól, hírességektől kaptam" 

mondta a Vasárnapi Blikknek Medveczky Ilona, akit annyira megviselt a régi történet, hogy bővebben nem is tudott beszélni arról, hogyan esett a gengszterek csapdájába. Jó tíz éve a bíróság előtt azonban előkerült, hogy hogyan hálózta be őt Kisbandi és bandája. Kiderült, hogy Lakatosék azzal keresték meg, hogy felújítják villájának tetőterét. Az ingatlan már akkor is 270 millió forintot ért, a galeri 30 millió forintért vállalta, hogy elvégzik a munkát. Medveczky ékszereivel fizetett előre, amit a banda el is vett tőle, az ingatlanhoz azonban hozzá sem nyúltak. 

Aláírattak viszont vele egy szerződést, amiről Medveczkynek nem árulták el, hogy tulajdonképpen az áll benne, hogy Lakatos Andrásra ruházza a villa tulajdonjogát. Kisbandi két másik ingatlan mellett az így megszerzett villát ajánlotta fel fedezetként Prisztásnak és Portiknak, akiktől összesen csaknem 200 millió forintot kért kölcsön.

Amikor Medveczky ráébredt, hogy csúnyán becsapták, feljelentést tett az ügyben és hosszú ideig tartó bírósági eljárás után végülis semmissé tették a szerződést, a dívának nem kellett elhagynia otthonát. Kisbandi talpa alatt közben egyre forróbb lett a talaj, így 1996-ban elmenekült az országból, természetesen a kölcsönbe kapott milliókkal együtt.

A mostani interjúban Kisbandi elmondta, hogy Portik végül nem azért ölette meg Prisztást, mert összevesztek a fedezetül szolgáló ingatlanokon, ahogy azt korábban mindenki gondolta: szerinte Portik egyszerűen egyedül akarta uralni az alvilágot, ezért minden riválisát félre kellett állítania.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés